Reilusti yli puolet valtuustosta lähti mukaan aloitteeseen sisäilmatiedotuksen parantamisesta
12.6.2017
Reilusti yli puolet valtuustosta lähti mukaan aloitteeseen sisäilmatiedotuksen parantamisesta
12.6.2017
Näytä kaikki

Me olemme sinua varten

Julkaistu alunperin 5.6.2017.

VaKaarinassa SDP on uudella valtuustokaudella edelleen toiseksi suurin ryhmä, joten meillä on erittäin hyvä lähtökohta jatkaa toimimista kaupungin parhaaksi. Nyt kun valtuusto on ensimmäisessä kokouksessaan järjestäytynyt, päättänyt lautakuntien kokoonpanosta ja monista muista tärkeistä luottamustehtävistä Kaarinassa seuraavaksi neljäksi vuodeksi, on hyvä tuoreeltaan julkistaa demareiden edustajat näissä toimissa.

Jo vaalituloksenkin perusteella oli selvää, että demareiden edustajiksi luottamuspaikoille tulee vanhoja tuttuja, sekä uusia kasvoja, joten sekoitus on kokemusta ja tuoretta voimaa.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtajana jatkaa Jere Järvinenja toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Juuso Ranne.Kaupunginhallituksessa SDP:tä edustaa edelleen Kari Nikkonen, nyt kolmantena varapuheenjohtajana ja uutena kasvona Niina Alho, varajäsenet ovat Pekka Kaukonenja Irja Gustafsson. Heidän lisäkseen hallituksen pöydässä on läsnäolo-oikeus myös valtuuston puheenjohtajille, joten meillä on siellä vahva, nelihenkinen edustus.

Lautakunnat ovat yksi kaupungin päätöksenteon ydin, niissä valmistellaan hankkeet, niissä laaditaan tarkemmat linjat rahan käytölle, sen mukaan mitä valtuusto kullekin hallinnonalalle on myöntänyt. Kaarinan kaupungissa on uuden valtuustokauden alkaessa toteutettu suuri uudistus lautakuntien työnjaossa. Tässä on SDP:n edustajat uusissa lautakunnissa.

Meillä on kaksi puheenjohtajan paikkaa; Ympäristölautakunnassa Pekka Kaukonenja Sivistyslautakunnassa Timo Virkkula. Varapuheenjohtajuuksia on kolme; Teknisessä- Arto Elo, Vapaa-ajan- Mira Reponenja Henkilöstölautakunnassa Esko Lehtisalo. Muut edustajamme lautakunnissa ovat: Kaupunkikehityslautakunnassa Henrik Kosonenja Susanna Kiukainen, Teknisessä lautakunnassa Riitta-Liisa Lehtonenja Jouni Vuori, Ympäristölautakunnassa Tiina Lehtonenja Anitta Aaltonen, Vapaa-ajan lautakunnassa Esko Koivistoja Omar Eliassi, Sivistyslautakunnassa Marjukka Viljanenja Pirjo-Riitta Ruohonen, SoTe lautakunnassa Irja Gustafssonja Jarkko Järvinen, sekä tarkistuslautakunnassa Henrik Jalo.

Myös kaikilla lautakuntien jäsenillä on henkilökohtaiset varajäsenet. Kaikki lautakuntien jäsenemme ja paikat löydät täältä>>>

Tulemme tekemään näille sivuille kesän aikana tarkemmat esittelyt kaikista valtuutetuista ja tulevaisuudessa kerromme aktiivisesti tekemisistämme ja aikeistamme. Mutta ennen kaikkea, olemme kiinnostuneita sinun mielipiteestäsi. Kerro sinä siis meille, miten Kaarinaa pitäisi kehittää, ota rohkeasti yhteyttä. Jollet suoraan tiedä, minkä lautakunnan alle asiasi kuuluu, se ei haittaa. Meidän tehtävämme on perehtyä päätöksentekoon niin, että osaamme auttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.