Turvalliset ja terveelliset oppimisympäristöt Kaarinaan
10.10.2017
Vastauksia kysymyksiin koulurakentamisesta
18.10.2017
Turvalliset ja terveelliset oppimisympäristöt Kaarinaan
10.10.2017
Vastauksia kysymyksiin koulurakentamisesta
18.10.2017
Näytä kaikki

Nuorisotilojen aukioloaikoja myös kesäkuukausina

Sosiaalidemokraattisen valtuustoryhmän valtuustoaloite 9.10.2017.

Kaarinan kaupungilla on useita nuorisotiloja. Kaupungin nuorisotilat avaavat ovensa elo-syyskuussa ja sulkevat ovensa touko-kesäkuussa. Nuorisotyöntekijöiden kesälomat sijoittuvat koulujen kesälomien aikoihin ja kesällä ei nuorisotiloja ole kyetty pitämään avoimena. Nuorilla ei ole kesäisin ollut valvottuja tiloja joihin voisivat kokoontua. Kaikki nuoret eivät kuitenkaan ole kesäleireillä, kesätöissä tai matkoilla. Paljon nuoria kokoontuu puistoihin, koulujen pihoille ja keskustan tuntumaan. Tästä aiheutuu kaupunkilaisille toisinaan myös häiriötä.

Piikkiön Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys järjesti kesällä 2017 Pop-up kesänuokkari toimintaaPiikkiössä.   Kuluneen kesän toiminnan perusteella me Sosiaalidemokraatit esitämme, että kaupunki selvittää erilaisia mahdollisuuksia järjestää tulevan kesän aikana avoimia valvottuja nuorisotiloja Kaarinalaisille nuorille eri kaupunginosissa.  Nuoret tarvitsevat avoimia tiloja myös kesäisin, jolloin heillä on enemmän aikaa ja vähiten ohjattua toimintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.