Kunnallisjärjestölle uusi hallitus
10.1.2023
Kunnallisjärjestölle uusi hallitus
10.1.2023
Näytä kaikki

Kuntalaisten palveluista ei saa leikata

Kaarinan SDP:n kunnallisjärjestön syyskokouksessa tehtiin henkilövalintoja seuraavalle kaksivuotiskaudelle ja linjattiin kantoja tulevaan toimintaan, mm. tuleviin kaupungin talouden tasapainottamisneuvotteluihin.

Syyskokouksen julkilausuma

”Talouden tasapainottamistyössä Kaarinan SDP pitää kuntalaiset keskiössä. Säästöjä tulee löytää ensisijaisesti toimintaa uudistamalla eikä leikkaamalla. Kaarinalaiset Sosialidemokraattiset yhdistykset haluavat entistä enemmän tuoda puoluetoimintaa näkyväksi kuntalaisille ja tarjota enemmän jäsenilleen vaikutus sekä osallistumismahdollisuuksia.”

Niina Alhojatkaa Kaarinan SDP:n johdossa, Juuso Ranteestatulee varapuheenjohtaja. Mainittujen lisäksi kunnallisjärjestön hallitukseen valittiin Irja Gustafsson, Jere Järvinen, Esko Koivisto, Esko Lehtisalo, Kari Nikkonen, Timo Virkkulaja Jouni Vuori. Hallituksen toimikausi kestää vuodet 2019 – 20.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.