Riitta-Liisa Lehtonen
1.2.2020
Kari Nikkonen
1.2.2020
Näytä kaikki

Mira Lönnqvist

Mira Lönnqvist

Terveydenhoitaja


1.Kuka olet?

Olen Mira Lönnqvist. Olen syntynyt Piikkiössä sekä asunut Piikkiössä lähes koko tähänastisen elämän. Piikkiö on ollut hyvä paikka kasvaa lapsesta aikuiseksi sekä kasvattaa myös omat aikuiset lapset täällä. Toimin Kaarinan kaupungin kotihoidossa terveydenhoitajana. Suoritan tällä hetkellä lisäopintoja, Tavoitteenani on päästä suorittamaan ammatillisen opettajan tutkinto. Harrastan koiran kanssa lenkkeilyä sekä kuntosali liikuntaa. Useat illat täyttyvät erinäisistä kokouksista. Pidän sosiaalisesta elämästä, joten ystävillä on tärkeä rooli elämässäni.

2. Luottamustoimet?

Toimin ensimmäistä kautta kaupungin valtuutettuna. Lisäksi olen Vapaa-ajan lautakunnan vpj, vammaisneuvoston vpj, Turun ja Kaarinan diakoniasäätiön jäsen sekä Piikkiön hoivakotisäätiön jäsen.

3. Miksi olet mukana päätöksenteossa?

Minua on pyydetty mukaan jo monesti aiemmin. Nyt olin tehtävään valmis, koska lapset ovat jo aikuisia ja koen, että nyt voin tehdä ja toteuttaa muita asioita. Mielestäni on kiinnostavaa olla kehittämässä kaupunkilaisten asioita ja toiveenani on, että kaikki tulisivat kohdatuksi tasa-arvoisina. Pidän tärkeänä kaupunkilaisten kohtaamista ja kuulluksi tulemista.

4. Mikä on parasta Kaarinassa? Mitä tulisi kehittää?

Kaarina sijaitsee hyvällä paikalla ja on kaupunkina sopivan kokoinen. Kaarinassa viehättää eri kaupunginosat sekä luonto. Yhteistyö on sujuvaa eri ihmisten kanssa. Kehityskohteina näkisin edelleen omien peruspalveluiden kehittämisen sekä yritystoiminnan lisäämisen esimerkiksi eri palveluiden tuottajina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.