26 Juuso Ranne
26.1.2021
20 Pekka Liikanen
24.2.2021
26 Juuso Ranne
26.1.2021
20 Pekka Liikanen
24.2.2021
Näytä kaikki

14 Esko Koivisto

eläkeläinen

65-vuotias kuntavaaliehdokas Littoisista


Olen mukana jo viidettä kertaa ja haluan edelleen olla turvaamassa kaarinalaisten hyvinvointia. Aika varavaltuutettuna ja eri lautakunnissa on ollut antoisaa ja uskon, että minulla on vielä annettavaa tulevallakin kaudella.

Haluan turvata edullisen liikunnan harrastamisen koko Kaarinan alueella, sillä liikunta on parasta ennaltaehkäisevää toimintaa ja sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Haluan myös varmistaa, että seurat saavat tarvittavat mahdollisuudet tarjota eri liikuntamuotoja. Liikuntapaikkojen tulee olla tasavertaisesti kaupungin eri alueilla.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.