6 Arto Elo
11.3.2021
36 Timo Virta
11.3.2021
6 Arto Elo
11.3.2021
36 Timo Virta
11.3.2021
Näytä kaikki

12 Jarmo Järviö

eläkeläinen, aluesihteeri

69-vuotias kuntavaaliehdokas Littoisista


Olen kiinnostunut osallistumaan kuntalaisten asioiden hoitamiseen ja koen, että kokemuksesta ei ole haittaa kun tulevaisuuden päätöksiä Kaarinassa tehdään.

Riittävät ja helposti saavutetavat terveyspalvelut kaikille. Ympäristö, jossa on hyvä asua, harrastaa ja tehdä työtä. Jokainen kuntalainen on tärkeä – yhdessä olemme enemmän.

Perheseeni kuulu vaimo, kaksi aikuista lasta ja 9-vuotias lapsenlapsi.


2 Comments

 1. Jaakko Lampo sanoo:

  Littoistenjärven ympäri kulkeva erittäin suosittu ulkoilupolku on jo vuosia ollut todella huonossa ja vaarallisesta kunnossa. Tilanne on pyöräilijöiden lisääntymisen myötä pahentunut todella paljon. Onkohan mitään mahdollista tehdä yhteistyötä Liedon ja yksityisten maanomistajan kanssa, jotta ulkoilupolku saataisiin kuljettavaan kuntoon ja samalla mietintään pyöräijilät alueella – mielestämme heille pitäisi olla alueella ihan oma reitistö.
  Tilanne ei kuulemma ole helppo, mutta tässä tilanteessa ympäröivä luonto käsii, kun aina vaan uusia ja uusia polkuja, kun vanha menee mahdottomaksi kulkea. Tietänet, että meitä ulkoilijoita alueella paljon, jotka ovat huolissaan tilanteesta.

  • Jarmo Järviö sanoo:

   Hei,
   Ja kiitos yhteydenotosta. Olen samaa mieltä, että Littoistenjärven ympärillä kulkevia ulkoilupolkuja tulisi kunnostaa. Mielestäni Littoistenjärvi on hieno paikka ulkoiluun. Lenkkeilen itsekin säännöllisesti siellä. Vaikuttaa tosiaan, että pyöräilijöiden määrä on lisääntynyt ja on totta, että se vaatii varmasti uudelleen mietintää, miten saadaan luotua kävelijöille ja pyöräilijöille mahdollisesti omat reitistöt. Tilanne ei varmasti ole helppo ja se vaatii keskustelua myös Liedon ja yksityisten maanomistajien kanssa. Tiedän, että useita vuosia sitten yritimme saada esim. ulkoilupolut kulkemaan järven ympäri rannan myötäisesti, mutta se ei silloin onnistunut. Ehkä nyt aika on sen osalta toinen. Pidetään asiaa esillä.
   t. Jarmo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.