37 Jouni Vuori
28.4.2021
25 Maria Nurmi
28.4.2021
37 Jouni Vuori
28.4.2021
25 Maria Nurmi
28.4.2021
Näytä kaikki

27 Ismo Reunamo

eläkeläinen

64-vuotias kuntavaaliehdokas Littoisista


Lähdin mukaan, koska itselläni uusi tilanne olla eläkeläinen ja minua kiinnostaa olla mukana päätöksenteossa. Mielestäni vanhusten mahdollisuutta asua kotona mahdollisimman pitkään on tuettava, laitoshoidon sijaan. Turvapaikanhakijoiden integroimisen ja koutoutumisen edistämiseen tulee kiinnittää huomiota

Uusi tilanne olla eläkeläinen ja kiinnostus tehdä päätöksiä!


1 Comment

  1. Arto Alikorpi sanoo:

    Taisit kerran soitella mulle ja oli ihan mukava keskustelu .Toi mitä esität ikäihmisten kotona pärjäämisestä on hyvä asia mutta terveysasema Littoisisa
    olisi säilytettävä ja myös Labra.Kaarinasta on kuulunut huolestuttavia juttuja laboratoorien siirtämisesstä Tyksiin.Kaarinahan on kaupunki täällä pitäisi olla kaupunki palvelut eikä hakeutua yhtään enempää Tyksin ruuhkiin.Olen jo kerran soitanut yhdelle päätäjälle ja terveyskeskuksen yillääkärille että jos täältä kaikki viedään Turkuun niin häpeän olla kaarinalainen koska Kaarinaan olemme verotkin maksanut.Jokin raja täytyy olla säästämisellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.