28 Pirjo-Riitta Ruohonen
19.4.2021
27 Ismo Reunamo
28.4.2021
28 Pirjo-Riitta Ruohonen
19.4.2021
27 Ismo Reunamo
28.4.2021
Näytä kaikki

37 Jouni Vuori

työnjohtaja, kaivinkoneenkuljettaja, Rakennusliiton aktiivi

54-vuotias kuntavaaliehdokas Piikkiöstä


Haluan olla kehittämässä Kaarinaa tasapuolisesti kaikille asukkaille ja yrittäjille viihtyisäksi paikaksi asua ja yrittää. Haluan, että niin nuoret kuin vanhatkin saavat hyvät palvelut kaupungilta. Huolehdin siitä, että lapsille löytyy leikkipuistot lähistöltä ja ikäihmisille harrastus- ja tapaamispaikkoja.

Haluan varmistaa, että nykyiset ja tulevatkin rakennushankkeet hoidetaan vastuullisesti loppuun.

Viimeiset 4 vuotta olen ollut teknisen lautakunnan jäsen sekä varavaltuutettu. Lisäksi olen Rakennusliiton Turun alue-hallituksen jäsen, infra-alan osaston puheenjohtaja sekä Rakennusliiton Infra-alan valtakunnallisen tes-neuvotteluryhmän jäsen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.