27 Ismo Reunamo
28.4.2021
31 Kari Sula
28.4.2021
27 Ismo Reunamo
28.4.2021
31 Kari Sula
28.4.2021
Näytä kaikki

25 Maria Nurmi

perhehoitaja, puhevammaisten tulkki, lasten ja nuorten erityisohjaaja, lähihoitaja

37-vuotias kuntavaaliehdokas Piikkiöstä


Olen kouluikäisten lasten äiti ja työskentelen kotona perhehoitajana. Aiemmin olen työskennellyt päiväkodissa. Työn ohella opiskelen hyvinvointivalmentajaksi, personal trainer’ksi. Vapaa-aikana harrastan mm. cross fittiä ja olen myös aktiivisesti mukana SDP paikallisyhdistys toiminnassa.

Olen ensi kertaa ehdolla kuntavaaleissa, sillä haluan omalta osaltani varmistaa että lapsiperheiden palvelut ovat riittävät, erityisesti erityislasten palvelut.

Mielestäni on tärkeää luoda ja tukea hyvinvointia useilla eri tavoilla. Lähiliikuntapaikkojen turvaaminen eri puolilla Kaarinaa sekä yhteistyön vahvistaminen seurojen kanssa edesauttaa että voimme luoda monipuoliset mahdollisuudet edulliseen harrastamiseen lähellä ihmisiä.

Itselleni lasten hyvinvoinnin lisäksi, myös ikäihmisten hyvinvointi on lähellä sydäntäni, miten liikunnalla saadaan ehkäistyä tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja ylläpidetty hyvään elämään tarvittavaa arkimotoriikkaa.


Facebook-sivu


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.