31 Kari Sula
28.4.2021
19 Tiina Lehtonen
14.5.2021
31 Kari Sula
28.4.2021
19 Tiina Lehtonen
14.5.2021
Näytä kaikki

15 Mira Laaksonen

ostopäällikkö

47-vuotias kuntavaaliehdokas Littoisista


Nyt toista kertaa ehdolla valtuustoon, viime kauden olen vaikuttanut teknisen lautakunnan varajäsenenä. Työ on ollut antoisaa ja haluan edelleen vaikuttaa yhteisiin asioihin. Pidän tärkeänä, että valtuustossa vaikuttaa tulevallakin kaudella eri-ikäisiä ja -taustaisia ihmisiä.

Tunnen paloa olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä lähiympäristömme ja -palveluja. Kahden koululaisen äitinä, lasten ja nuorten asiat ovat lähellä sydäntäni, mm. turvallinen ja kattava kevyenliikenteenverkosto, tasokas peruskoulutus sekä monipuolinen ja matalankynnyksen virkistys- ja harrastustoiminta.

Jokainen kuntalainen on tärkeä ja asioihin pystyy vaikuttamaan. Maailmaa voi muuttaa, tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.