Jokaisella lapsella on oltava oikeus turvalliseen koulupäivään ja riittävään tukeen.
23.11.2022
Kunnallisjärjestölle uusi hallitus
10.1.2023
Jokaisella lapsella on oltava oikeus turvalliseen koulupäivään ja riittävään tukeen.
23.11.2022
Kunnallisjärjestölle uusi hallitus
10.1.2023
Näytä kaikki

Tuula Törnblomille myönnettiin Kaarina-mitalli

Tuula Törnblom

Kaarina-päivän juhlaa vietettiin 25.11.2022 Kaarina-salissa. Juhlassa jaettiin Kaarina-mitalit, Nuorten urheilijoiden palkinnot ja Krykä-palkinto sekä tunnustus nuorille esimerkillisestä yhteisvastuullisesta toiminnasta.

Kaarinan SDP:n valtuutetulle Tuula Törnblomille myönnettiin Kaarina-mitali aktiivisesta, välittävästä ja ansiokkaasta työstään vanhus- ja vammaisjärjestöjen sekä vanhusten kohtaamistyön parissa.

Tuula on nyt eläköitynyt palveluohjaaja, muistikoordinaattori, koti-, perus- ja sairaanhoitaja. Hän on toiminut vuosia aktiivisesti monissa vanhus- ja vammaisjärjestössä, ohjannut toimintaa ja ollut itse konkreettisesti auttamassa mm. puhelinlinjalla palvelussa ja vanhusten kohtaamistyössä. Kannustaen Tuulan aktiivinen ote kaarinalaisiin kertautuu suuremmaksi tekemiseksi. Hän kannustaa muita tekemään Kaarinasta parempaa paikkaa ja erityisesti juuri ikäihmisille Tuula Törnblom tekee jatkuvasti työtä ja näyttää esimerkillään, miten Kaarinassa ja Kaarinan seudulla pidetään kaikki mukana yhteiskunnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.