Katsaus menneeseen vuoteen, 2022
30.1.2023
Turun seudulla kehittyvä yhteistyö tarvitsee meitä kaikkia
23.8.2023
Katsaus menneeseen vuoteen, 2022
30.1.2023
Turun seudulla kehittyvä yhteistyö tarvitsee meitä kaikkia
23.8.2023
Näytä kaikki

Se on va-va-vappu, vappupiknikki!

Vappupäivänä 1.5. vietettiin jo toista vuotta peräkkäin Valkeavuoren palloiluhallissa maksuton yhteistapahtuma Kaarinan SDP:n ja Vasemmistoliiton kanssa. Ilma oli mitä mahtavin ja lapsiystävällinen tapahtuma keräsi lähes 200 kävijää ja näin ollen lunasti paikkansa onnistuneena koko perheen vapputapahtumana. Kaarinassa vastaavia ei juurikaan järjestetä, joten sana leppoisasta ja kivasta perhetapahtumasta on selkeästi kiirinyt.

Viime vuoden tapaan hallissa oli järjestetty temppurata ja erilaisia pelejä. Tarjolla oli popcornia ihan oikeasta popcorn-koneesta sekä herkullisia vohveleita. Tänä vuonna kävijöitä viiihdytti sirkustaiteilija ja jonglööri Kai Kuutamo. Vauhdikas show ihastutti katsojia pallojen viuhuessa ilmassa musiikin tahdissa.

Tunnelma hallissa oli iloisen riehakas – kuten vappuna kuuluukin! Näyttäisi siltä, että Vappupiknikkikin suosio senkun kasvaa, joten eiköhän ensivuonna taas tavata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.