Mira Lönnqvist
8.3.2021
33 Marjukka Viljanen
8.3.2021
Mira Lönnqvist
8.3.2021
33 Marjukka Viljanen
8.3.2021
Näytä kaikki

9 Essi Hiltunen

aineenopettaja, LitM

35-vuotias kuntavaaliehdokas Piispanristiltä


Olen aina ollut kiinnostunut politiikasta ja haluan vaikuttaa kunnan asioihin. Palvelut toimivat Kaarinassa pääosin hyvin, mutta haluan tuoda enemmän ennaltaehkäisyn näkökulmaa päätöksentekoon.

Minulle keskeisiä asioita ja tavoitteita kuntavaaleissa ovat lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointi, mikä tarkoittaa toimivaa polkua aina neuvolapalveluista toisen asteen koulutukseen saakka. Sivistyspalveluihin tulee panostaa, jotta jokainen saa tarvitsemansa tuen. Toisena tavoitteena on mahdollistaa asukkaille turvallinen ja viihtyisä elinympäristö, jolla pystymme vaikuttamaan positiivisesti ihan jokaisen terveyteen.

Olen yläkoulun ja lukion liikunnan- ja terveystiedonopettaja ja asun perheeni kanssa Piispanristillä. Vauhdikas arkeni koostuu erilaisista harrastuksista (omista tai lasten), liikunnasta, koiran kanssa puuhailusta ja rentoilusta. Vietän mielelläni aikaa perheen ja ystävien kanssa.


Facebook-sivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.