33 Marjukka Viljanen
8.3.2021
6 Arto Elo
11.3.2021
33 Marjukka Viljanen
8.3.2021
6 Arto Elo
11.3.2021
Näytä kaikki

4 Niina Alho

rekrytointisuunnittelija, sairaanhoitaja ja TtM

38-vuotias kuntavaaliehdokas Piikkiöstä


Uskon, että yhteiskunnan eriarvoistumisen pysäyttämiseksi ja hyvinvointiyhteiskunnan turvaamiseksi on tehtävä töitä. Haluan olla jatkossakin rakentamassa elinvoimaista Kaarinaa, jossa ihmiset ovat keskiössä, yrittämistä tuetaan ja kaupungin taloutta hoidetaan vastuullisesti.

Minulle on tärkeää, että lapsiin ja nuoriin panostetaan, koska silloin panostetaan tulevaisuuteen. Terveyspalveluiden tulee olla kaikkien kuntalaisten saatavilla ja ennaltaehkäiseviä sekä hyvinvointia edistäviä palveluita tulee edelleen kehittää. Ikäihmisille pitää turvata arvokas ikääntyminen sekä hyvä hoiva.

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen ja Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtaja. Asun yhdessä englantilaisen aviomieheni, 9-vuotiaan tyttäreni ja kahden koirani kanssa Piikkiössä. Koirieni kanssa lenkkeilen paljon ja kuuntelen äänikirjoja. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja lähihoitaja.


Facebook-sivu
Instagram-sivu
Twitter
verkkosivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.