8 Kari Hernesniemi
26.1.2021
14 Esko Koivisto
24.2.2021
8 Kari Hernesniemi
26.1.2021
14 Esko Koivisto
24.2.2021
Näytä kaikki

26 Juuso Ranne

maalausalan lehtori

45-vuotias kuntavaaliehdokas Vättilästä


Haluan vaikuttaa siihen, että saamme lisää elin- ja pitovoimaa Kaarinaan. Haluan olla turvaamassa seudullisesti paremman hyvinvoinnin – erityisesti peruspalvelujen kohdalla. Haluan kehittää kaupunkiamme niin, että Kaarinasta tulisi keskustelevampi ja tehokkaampi toimija kuntapäätöksenteossa.

Keskeisintä on, että yhä useammalla olisi Kaarinasta kotiseutuylpeyttä – oma elämä niin hyvissä peruskantimisssa, että jokaisella olisi vielä mahdollisuus sellaiseen luksukseen, kuin tunne asumisesta mitä mainioimmassa kylässä.


Facebook-sivu

Instagram-sivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.