21 Tapani Mellanen
24.2.2021
30 Suvi Simelius-Nieminen
24.2.2021
21 Tapani Mellanen
24.2.2021
30 Suvi Simelius-Nieminen
24.2.2021
Näytä kaikki

2 Anitta Aaltonen

erityisopettaja

57-vuotias kuntavaaliehdokas Kesämäestä


Haluan olla vaikuttamassa ja tekemässä päätöksiä yhteisissä asioissa. Mielestäni palvelujen edistäminen ja kehittäminen on tärkeää. Kaarinalaisten hyvinvointi ja siihen liittyen liikunta-, kulttuuri- ja terveyspalvelujen järjestäminen on sydämen asia.

Neljä vuotta ympäristölautakunnan jäsenenä – olen perehtynyt Kaarinan ympäristöasioihin ja rakentamiseen. Asumiseen ja liikkumiseen sekä ympäristöön liittyvien asioiden hoitoon ja rakentamiseen on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota. Myös koulu- ja päivähoitopalvelut ovat tärkeitä, jotta saisimme uusia asukkaita Kaarinaan ja nykyisillä kaarinalaisilla säilyisivät hyvät palvelut.


Facebook-sivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.