5 Ibrahim Al-Kinani
24.2.2021
2 Anitta Aaltonen
24.2.2021
5 Ibrahim Al-Kinani
24.2.2021
2 Anitta Aaltonen
24.2.2021
Näytä kaikki

21 Tapani Mellanen

rakennusinsinööri, yrittäjä, kirvesmies, metsuri ja kalastaja

75-vuotias kuntavaaliehdokas Yli-Lemusta


Valtuuston ikärakenteen tulee vastata äänestäjien ikärakennetta. Valtuustossa tulee olla alle 30-vuotiaita ja yli 70-vuotiaita. Rakennettua omaisuutta tulee hoitaa niin, ettei korjauskelpoisia kouluja lyhytnäköisesti pureta uuden oppimisympäristöajattelun vauhdittamana. Rakentamisen ja rakennusten ilmastoa kuormittava vaikutus on otettava huomioon kaikessa toiminnassa.

Ikä-ihmisten asumis-, hoiva- ja terveyspalvelut tulee säilyttää lähipalveluina sote-uudistuksesta huolimatta. Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja on oltava tarjolla kaikille ikäryhmille ja vuokratalotuotanto tulee pitää kaupungin omissa käsissä. Kaikista ikäryhmistä vauvasta vaariin on pidettävä tasapuolisesti huolta.

Olen varavaltuutettu, teknisen lautakunnan varajäsen, Kaarinan vanhusten palvelukeskuksen säätiön hallituksen puheenjohtaja, Kaarinan vuokratalojen hallituksen varapuheenjohtaja ja Kaarinan rakennussuojeluyhdistyksen perustajajäsen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.