Vappupiknikkikin
7.5.2022
Ansioituneita luottamushenkilöitä
22.6.2022
Vappupiknikkikin
7.5.2022
Ansioituneita luottamushenkilöitä
22.6.2022
Näytä kaikki

Valtuustoaloitteemme on kuultu

Toukokuun 2022 kokouksessaan Kaupunginvaltuusto käsitteli syyskuussa 2021 tekemämme aloitteen puiden lisäämisestä ja ylläpitämisestä rakennetuilla alueilla.

Aloitteessa esitettiin, että Kaarinan kaupunki edellyttäisi rakennetuilta ympäristöiltä mahdollisimman suurta määrää puita. Lisäksi Kaarinan kaupungin tulisi pyrkiä lisäämään puiden, erityisesti lehtipuiden, määrää myös jo valmiiksi rakennetuissa ympäristöissä.

Liikunta- ja viherpalvelut on laatimassa vuonna 2022 viherpalveluohjelmaa, jossa luodaan suuntaviivoja myös puiden istuttamiselle rakennetussa ympäristössä. Ohjelmaan tullaan avaamaan myös puiden istuttamisen tärkeyttä rakennetussa ympäristössä sekä laaditaan ohjeistusta siihen, mitä kaikkea maisemasuunnittelussa tulee huomioida rakennetun ympäristön puuistutusten osalta.

Kiitämme virkakoneistoa ripeästä valmistelusta ja siitä että huolemme on kuultu ja siihen vastattu haluallamme tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.