Liikenneturvallisuutta kuntalaispalautteen innoittamana
10.6.2017
Näytä kaikki

Virkistysmetsä turvattava tuleville sukupolville

Luin eilen SDP:n periaateohjelmaluonnosta. Siinä painotetaan voimakkaasti myös ympäristönsuojelua. Neljän vuoden kokemus Kaarinan ympäristönsuojelulautakunnan puheenjohtajana vahvisti käsitystäni siitä, että meidän porukka maakunnallisessakaan tasossa ei ole kartalla ympäristönsuojelusta. Esim. Paimiossa Kriivarin alueen metsästä käyty keskustelu näyttäytyy niin, että SDP:tä ei paljon kiinnosta asutuksen lähimetsien suojelu eikä kiinnostanut Kaarinassakaan Hepojoen vanhan metsän suojelu. Turussa SDP näyttää Kokoomuksen kanssa yhdessä kannattavan suuria kerrostaloja ja tornia Kakolanmäellle. Ympäristöasioita ei pitäisi jättää Vihreiden yksinoikeudeksi. SDP:llähän oli aikanaan vankka rooli, kun Matti Ahteen johdolla perustettiin ympäristöministeriö. Kannattaisiko piirihallituksen käsitellä linjausmielessä näitä asioita ? Jottain tarttis tehdä, kun vaalitkin lähestyvät.

Hyvää syksyn jatkoa

Esko Lehtisalo

”Puiden suojelija”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.