Kaarinalaisten kehitysideat ovat ihmisen kokoisia
31.5.2017
Reilusti yli puolet valtuustosta lähti mukaan aloitteeseen sisäilmatiedotuksen parantamisesta
12.6.2017
Kaarinalaisten kehitysideat ovat ihmisen kokoisia
31.5.2017
Reilusti yli puolet valtuustosta lähti mukaan aloitteeseen sisäilmatiedotuksen parantamisesta
12.6.2017
Näytä kaikki

Liikenneturvallisuutta kuntalaispalautteen innoittamana

Julkaistu alunperin 10.6.2017.

Kaarinan SDP:n valtuustoryhmä teki valtuustoaloitteen 5.6.2017 koskien liikenneturvallisuuden parantamista Piikkiössä, Hepojoentien ja Toivolinnantien osalta. Aloite sinänsä ei ole erikoinen, se on kuten niin monet muutkin valtuustoaloitteet, jonkun kohdan korjaamista ja parantamista kaupungissamme, mutta yksi asia tekee juuri tästä aloitteesta erityisen. Se, että se tehtiin suoraan kuntalaispalautteen perusteella.

Tällä sivulla on aiemmin kerrottu osallistumisestamme  Piikkiö-päiville ja kuinka siellä sai pyörittää onnenpyörää sillä hinnalla, että antoi meille ideoita ja palautetta, kuinka Kaarinasta saataisiin vieläkin parempi paikka elää. Tämän aloitteen idea tuli siis suoraan palautelaatikosta.

Aloitteessa esitetään, että kaupunki ryhtyy selvittämään liikenneturvallisuuden parantamista Hepojoentiellä ja Toivolinnantiellä yhdessä Ely-keskuksen kanssa, koska tiet ovat sen hallinnoimia. Voit tutustua koko aloitetekstiin täällä>>>.

Kuten huomaat, meille tullut palaute luetaan, otetaan huomioon ja viedään eteenpäin kaupungin päätöksenteossa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.