Liikenneturvallisuutta kuntalaispalautteen innoittamana
10.6.2017
Saaristotie yrittäjäystävälliseksi
18.9.2017
Liikenneturvallisuutta kuntalaispalautteen innoittamana
10.6.2017
Saaristotie yrittäjäystävälliseksi
18.9.2017
Näytä kaikki

Reilusti yli puolet valtuustosta lähti mukaan aloitteeseen sisäilmatiedotuksen parantamisesta

Julkaistu alunperin 12.6.2017

Ensimmäisessä uuden valtuuston kokouksessa 5.6.2017, tehtiin valtuustoaloite koskien tiedotuksen parantamista koskien sisäilma-asioita Kaarinan kaupungin kiinteistöissä. Tämän aloitteen oli laatinut SDP:n valtuutettu ja hallitusedustaja Niina Alho ja sen allekirjoitti 27 valtuutettua eri poliittisista ryhmistä, joka kertoo asian tärkeydestä ja ajankohtaisuudesta.

Kaarinassa velloo tällä hetkellä useita sisäilmakeskusteluja koskien kaupungin kiinteistöjä. Ihmisillä on huoli siitä, ovatko esim. koulurakennukset turvallisia sisäilmansa osalta, voiko lapsia laittaa hyvin mielin koulutielle. Osa tästä huolesta oltaisiin voitu taklata oikea-aikaisella ja avoimemmalla tiedottamisella. Nykymaailmassa ihmiset janoavat tietoa ja hankkivat sitä jostain lähteestä. Siksi, varsinkin näin vakavissa asioissa, on tärkeää, että asiantuntijat omistavat tiedon jakamisen ja tekevät sitä jatkuvasti. Myös se, ettei ole mitään tiedotettavaa, on tiedottamista.

Voit tutustua aloitetekstiin kokonaisuudessaan täällä>>>.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.